Min syn på svensk arbetsrätt
   
 
Författare:Iseskog Tommy
Titel:Min syn på svensk arbetsrätt
Utgivningsår:2008
Omfång:822 sid.
Förlag:Norstedts Juridik
ISBN:9789139110125
Produkttyp:Inbunden
Ämnesord:Arbetsrätt

Pris: 960 SEK exkl. moms

 

Min syn på svensk arbetsrätt vann förstapriset i tävlingen "Årets Bokstöd 2008" - ett samarrangemang mellan Sveriges HR-förening och tidningen "Personal & Ledarskap".

Juryns motivering till vinnarboken:
"Arbetsrättsexperten Tommy Iseskog lyckas i Min syn på svensk arbetsrätt på ett lättfattligt och spännande vis förklara lagarna som formar arbetslivet. De 200 artiklarna täcker hela spannet från rekrytering till avveckling och allt däremellan, och ger samtidigt ett historiskt perspektiv på hur lagarna vuxit fram. Boken är välredigerad och försedd med ett utförligt sakregister. Det gör den till en oumbärlig uppslagsbok för alla som arbetar med HR eller har chefsansvar. En portalbok, helt enkelt."

Boken Min syn på svensk arbetsrätt innehåller 200 artiklar författade av Tommy Iseskog från åren 1980-2008. Varje artikel har försetts med dagsaktuell kommentar. Urvalet av artiklar har gjorts från två utgångspunkter. För det första har artiklar med ett arbetsrättshistoriskt intresse tagits med i boken. I dessa artiklar kommenterar och argumenterar författaren i den arbetsrättsliga debatten. För det andra har artiklar som tar upp särskilt intressanata arbetsrättsliga problemställningar valts.

 
  © 2017 Jure AB