Tio sanningar er marknadsavdelning mörkar
   
 
Författare:Conradi Tomas
Titel:Tio sanningar er marknadsavdelning mörkar
Utgivningsår:2012
Omfång:165 sid.
Förlag:Liber
ISBN:9789147097432
Ämnesord:Marknadsföring

Pris: 350 SEK exkl. moms

 

Tio sanningar er marknadsavdelning mörkar sätter fingret på några av de mest seglivade myterna om varumärkesbyggande och beskriver hur ledningen kan angripa dem i vardagen. Med kapitel som ”Glöm branding”, ”Glöm USP:en” och ”Glöm varumärkesplattformen” gör Tomas Conradi upp med gamla sanningar och visar hur varumärkesbyggandet kan bli ett sätt för företagsledningen att leda företaget till framgång.

Varumärkesarbete har alldeles för länge handlat om fel saker och hanterats av fel personer i företagen. Att bygga ett varumärke handlar inte om annonser, slogans och annan typ av marknadsföring utan om att leverera något riktigt bra till kunderna. Och det ansvaret faller på företagsledningen, inte på marknadsavdelningen.

”Det här är en mycket bra och praktiskt användbar bok som betonar det vi alltid har arbetat efter på H&M: att affärsstrategin och varumärket är helt sammanflätade.” Karl-Johan Persson, VD H&M

”Varumärken byggs underifrån av en stark kultur och en uthållig passion för att alltid leverera hög kvalitet till kunderna. Tomas Conradis slutsatser pekar på att framgångsrikt varumärkesarbete genomsyras av långsiktighet och ihärdighet.” Marcus Wallenberg, styrelseordförande i SEB, Electrolux, LKAB och Saab AB, tidigare VD för Investor AB

Tomas Conradi är varumärkesexpert och varumärkeskonsult. Han har de senaste 15 åren hjälpt ledningen i företag som Tetra Pak, Gant, Ericsson, Coca-Cola Nordic, Ica, Åhléns, Arla Foods, SCA, SEB och Investor att utveckla sina varumärkesstrategier. Tomas grundade 1996 Differ, Skandinaviens första managementkonsultföretag helt inriktat på varumärkesstrategier och har även grundat retailbyrån Flow Studios.
 
  © 2017 Jure AB