Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar
� Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
   
 
Författare:Hegg Per-Olof , Hedh Jan , Vendel Anders , Hansen Martin , Drejing Thomas , Holmström Stefan , Bengtsson Kalle , Qvarnström Titti
Titel:Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar � Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
Utgivningsår:2018
Omfång:96 sid.
Förlag:Jure
ISBN:9789172237216
Produkttyp:Inbunden
Ämnesord:Övrigt

Pris: 182 SEK exkl. moms

 

Innehåll:

Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad
Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.

Anders Vendel - ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur. Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker.

Martin Hansen - Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka. Rödbetsglass är exempel på
”smakmäkling”.

Thomas Drejing - Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter. Så kan man förbättra den offentliga maten.

Stefan Holmström - mjölkens mysterier
Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka.

Kalle Bengtsson - Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och
umamibuljong.

Titti Qvarnström - Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas. Räkchips att överraska med på lördagskvällen.
 
  © 2017 Jure AB