|   | 
		
		Pris: 252 SEK exkl. moms     |   Hur smakar historien, kan man veta och ta reda på det?  
 
I Bepröfvade recept ges inspiration och möjlighet till historiska smakupplevelser med utgångspunkt i de recept och fotografi er som bevaras i Riksarkivet - Landsarkivet i Visby.  
 
Läsaren får också ett smakprov på arkivhandlingar i huvudsak från 1800-talet som sällan används och som få känner till.  
 
Spännande matrecept varvas med efterrätter, bröd och dryck, här finns recept på syltade valnötter och pumpa, fikonkaka, surdegsbröd från 1800-talet och fem recept på våfflor, sillbullar, kumminost, köttbuding, pepparskinka, brännvinstårta, gotlandsdricka och flera recept på korv.  
 
I Bepröfvade recept presenteras över 200 recept tillsammans med ett 70-tal fotografi er och illustrationer, många av dessa har aldrig tidigare varit publicerade. |  |   |   
		 |