Arbetsrättens begrepp A-Ö 2021
� Arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö
   
 
Författare:Bern Agneta , Sjöman Helene
Titel:Arbetsrättens begrepp A-Ö 2021 � Arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö
Upplaga:6 uppl.
Utgivningsår:2021
Omfång:82 sid.
Förlag:Åhnberg
ISBN:9789188121363
Typ av verk:Samlingsverk
Ämnesord:Arbetsrätt , Lexikon ordböcker och språkvetenskap

Pris: 95 SEK exkl. moms

 

"Arbetsrättens begrepp A-Ö" är en arbetsrättslig uppslagsbok som kompletterar lagsamlingarna Arbetsrätt och Arbetsmiljö. Det är en lättillgänglig bok om arbetsrätt som kan användas av alla som på ett smidigt sätt vill få inblick i en specifik fråga. Författarna förklarar ca 400 arbetsrättsliga ord och uttryck och sätter in dem i rätt sammanhang. Boken är uppdaterad per den 1 januari 2021.

Boken uppdateras årligen och den nya utgåvan innehåller, bland mycket annat, nytillkomna uppslagsord som Korttidsarbete, Hemarbete med anledning av covid-19, Smittbärarpenning, Permittering, Riskgruppsersättning och Slopat karensavdrag.

Agneta Bern och Helene Sjöman arbetar som förbundsjurister på Sveriges Ingenjörer och har lång erfarenhet av arbetsrättsliga frågor, såväl från LO, TCO och Saco på arbetstagarsidan som från arbetsgivarsidan. Agneta har även varit verksam som advokat under många år.
 
  © 2017 Jure AB